Chill & Refill, persoonlijk en holistisch

Chill & Refill massage in Nijmegen staat voor ontspanning en opladen van lichaam en geest. In deze drukke tijden zien we dat stress een grote boosdoener is geworden en de regie van ons lichaam overneemt. Waardoor allemaal geestelijke en lichamelijke klachten kunnen ontstaan.

Massage is een onderdeel van een gezonde leefstijl en zorgt er mede voor dat lichamelijke en geestelijk klachten minder kans krijgen en leiden tot gezondheidsklachten. Een massage bij Chill & Refill massage zorgt voor een stukje ontspanning, voor lichaam en geest, in ons hectische leven.

Betekenisvol voor een ander

De drijvende kracht achter Chill & Refill massage is Muriël de Bruin. Het is haar passie om iets voor andere mensen te kunnen betekenen, mensen in de watten te leggen om zo een stukje bij te dragen aan hun ontspanning, meer bewegingsvrijheid en vermindering van pijn en klachten te geven. Ze heeft een grote fascinatie voor het menselijk lichaam en dan met name het bewegingsapparaat. Dit zorgt ervoor dat ze nooit uitgeleerd raakt en iedere keer weer nieuwe technieken ontdekt, waarmee ze mensen kan helpen.

“Het masseren werkt voor mij verslavend. Bij mijn eerste massage was ik al verkocht. De flow van de massage, bewust met volle aandacht, de connectie met de klant, het ritme van mijn handen, het bruisende gevoel van energie… En nog steeds, vele massages later, heb ik iedere behandeling dat gevoel dat ik tijdens mijn eerste massage had. De energie, de flow, de connectie, de aandacht... Kortom: PASSIE!”

-Muriël de Bruin-

Persoonlijke aandacht

Bij Chill & Refill is persoonlijke aandacht ontzettend belangrijk. Iedereen is uniek en iedere massage is dan ook weer anders, zodat iedereen de massage krijgt die hij/zij nodig heeft om te ontspannen en weer op te laden. Of dit nu gaat om een klachtgerichte massage of een ontspanningsmassage.

Kennis en ervaring

Door de brede praktische kennis, studie, cursussen en jarenlange ervaring als masseur bij een grote sauna, bent u bij Chill & Refill massage echt in goede handen. U bent verzekerd van een zeer professionele manier van behandelen. Samen maken we een behandelplan naar u behoefte en zal ze u tijdig doorverwijzen naar een (para) medisch specialist als dit nodig is.

Muriël is gecertificeerd NGS wellness masseur en geeft, naast haar praktijk, ook les aan gecertificeerde opleidingen.

Ze is gespecialiseerd in o.a. bindweefselmassage, triggerppoint therapie, cupping massage, massage voor mensen met fibromyalgie, massage bij lage rugklachten, zwangerschapsmassage, stoelmassage, anti-cellulite afslankmassage, Lomi lomi massage, Ayurvedische massage, Indiase hoofdmassage, hotstone massage, aroma massage en hammam massage. En ze blijft zich ontwikkelen.

Chill & Refill massage is aangesloten bij de brancheorganisatie NGS (Nederlans genootschap sport & wellness massage)

Praktijk Chill & Refill bij Salon Suites in Nijmegen

Unplug! it’s time to escape from the daily stress, relax and find your balance