Klachtgerichte massages

nek- schouderklachten
burn-out klachten
lage rugklachten
combinatiemassage
Triggerpoint massage
cupping massage

Loop je al een tijdje met een klacht en zit dit je echt in de weg tijdens je dagelijkse leven, dan kun je bij Chill & Refill terecht voor klachtgerichte massages.

Niet alleen het gebied waar de pijn zich bevindt wordt behandeld, maar ook andere gebieden in het lichaam die in verband staan met elkaar worden meegenomen in de behandeling.

Daarnaast wordt er ook gekeken naar de connectie tussen lichaam en geest. Veel lichamelijke klachten worden nl. veroorzaakt door stress of onrust in de geest. Er wordt dus op een holistische manier een plan van aanpak gemaakt om de klachten te helpen verminderen of te verhelpen.

Tijdens de klachtgerichte massage, worden er diverse technieken gebruikt zoals bindweefselmassage, triggerpointmassage, cuppingmassage en diverse manuele technieken om zo de klacht te behandelen.

Veelal wordt ook tijdens een klacht gerichte massage een stukje ontspanning meegenomen om de spieren en geest te laten ontspannen alvorens de klacht wordt behandeld.

Voorafgaand aan de eerste behandeling wordt altijd een uitgebreide intake gedaan om inzicht te krijgen in de klacht en om zo het juiste behandelplan in te zetten naar behoefte van de klacht en de individuele cliënt.

De duur van de massage is afhankelijk van de klacht/klachten en het behandelplan en zal altijd in overleg zijn.

Bekijk alle Tarieven ›Afspraak Aanvragen ›

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.